Нормативні документи / Дистанційне навчання

Нормативні документи.docx

Дистанційне навчання :

Для здобувачів освіти Богодухівського професійного аграрного ліцею викладачами та майстрами в/н створено віртуальний кабінет Google Classroom для дистанційного навчання  

Група

Код курсу

М-11/19

er3xcvz

К-12/19

6oxdd7s

ОС-ОКН-13/19

rmsqhdy

М-21/18

wjz7pno

К-22/18

edwgzco

ОС-ОКН-23/18

7qikcrq

ОС-ОКН-33/17

n5inkju


Для користування даним сервісом потрібно ознайомитися з відео інструкціями:

 https://www.youtube.com/watch?v=0ae106ga5Xc  (з використанням комп’ютера)

https://www.youtube.com/watch?v=lVLewh6g-sQ(з використанням смартфона)


Дистанційні завдання для учнів ліцею з 12.03. по 20.03 2020р.

Завдання з інформатики, математики, комп"ютеризація облікової інф. .docx
Завдання з  укр. мови та літератури, зарубіжної літератури.docx
Завдання з біології та екології.doc
Завдання з основ медичних знань та захисту Вітчизни.docx
Завдання з історії України, Всесвітня історія, громадянська освіта .docx
Завдання з географії.docx
Завдання з фізики,математики.doc
Завдання з бух. обліку.doc
Завдання з технологія приготування їжі з основами товарознавства
Устаткування підприємств харчування.
Гігієна та санітарія виробництва.
Організація виробництва та обслуговування.
Облік, калькуляція , звітність.
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Основи галузевої економіки і підприємництва.
Економіка підприємства та основи підприємницької діяльності.docx

Завдання з технологія приготування їжі з основами товарознавства
Устаткування підприємств харчування.
Гігієна та санітарія виробництва.
Організація виробництва та обслуговування.
Облік, калькуляція , звітність.
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Основи галузевої економіки і підприємництва.
Економіка підприємства та основи підприємницької діяльності 12.03/13.03.202.docx

Завдання з фіз.культури.docx
Посилання на завдання з англійської мови.docx
Завдання : агротехнологія, захист Вітчизни .doc


Дистанційні завдання для учнів ліцею з 16.03. по 03.04.2020р.


Завдання з  укр. мови .docx
Завдання з фізики,математики.doc
Завдання з біології та екології .docx
Завдання з технологія приготування їжі з основами товарознавства
Устаткування підприємств харчування.
Гігієна та санітарія виробництва.
Організація виробництва та обслуговування.
Облік, калькуляція , звітніст
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Основи галузевої економіки і підприємництва.
Економіка підприємства та основи підприємницької діяльності..docx

Завдання з бух.обліку.doc
Завдання : охорона праці, захист Вітчизни.doc
Посилання на завдання з інформатики та математику.docx
Завдання : біологія, екологія, технології, основи правових знань, діловодство, українське ділове мовлення.docx
Завдання : Українське ділове мовлення.docx
Завдання з фізичної культури.docx
Завдання : Виробниче навчання з професії "Офісний службовець "(бухгалтерія).doc Презентація до завдань з ВН з професії " Офісний службовець " (бухгалтерія )урок №27.pdf
Презентація до завдань з ВН з професії " Офісний службовець " (бухгалтерія )урок №28.pdf
Презентація до завдань з ВН з професії " Офісний службовець " (бухгалтерія )урок №29 .pdf
Завдання з фізичної культури.docx
Завдання: захист Вітчизни основи медичних знань.docx

Завдання : Українське ділове мовлення.docx
Завдання : Виробниче навчання з професії "Офісний службовець " (бухгалтерія ).doc   
Презентація до завдання ВН з професії "Офісний службовець " бухгалтерія урок №31.pdf
Презентація до завдання ВН з професії "Офісний службовець " бухгалтерія урок №32.pdf
Завдання : укр. мови (30.03/06.04.2020).docx
Завдання: географія(гр.М-21/18 24.03/02.04.2020).docx

Дистанційні завдання для учнів ліцею з 06.04. по 24.04.2020р.


Завдання : біологія, екологія, технології, основи правових знань, діловодство, українське ділове мовлення.docx
Завдання з технологія приготування їжі з основами товарознавства
Устаткування підприємств харчування.
Організація виробництва та обслуговування.
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Основи галузевої економіки і підприємництва.
Економіка підприємства та основи підприємницької діяльності. .docx

Завдання з основ медичних знань та захисту Вітчизни.docx  

Завдання з фізичної культури (06.04/13.04.2020 ).docx
Завдання з бух. обліку (06.04/ 13.04.2020).doc
Завдання : Українське ділове мовлення (13.04/24.04.2020) .docx
Завдання з фізичної культури (21.04./24.04).docx

Дистанційні завдання для учнів ліцею з 27.04. по 30.04.2020р.

Завдання : Українське ділове мовлення.docx
Завдання з фізичної культури.docx

Дистанційні завдання для учнів ліцею з 04.05/08.05.2020
Завдання з технологія приготування їжі з основами товарознавства
Устаткування підприємств харчування.
Організація виробництва та обслуговування.
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Основи галузевої економіки і підприємництва.
Економіка підприємства та основи підприємницької діяльності.docx

Завдання з фізичної культури .docx
Завдання з основ медичних знань та захисту Вітчизни .docx
Завдання з географії 07.04/07.05.2020.docx
Завдання :Українське ділове мовлення.docx

Дистанційні завдання для учнів ліцею з 11.05/22.05.2020
 Завдання з технологія приготування їжі з основами товарознавства
Устаткування підприємств харчування.
Організація виробництва та обслуговування.
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Основи галузевої економіки і підприємництва.
Економіка підприємства та основи підприємницької діяльності.docx

Завдання з фізичної культури(11.05/15.05.2020).docx
Завдання з укр. мови (06.04/21.05.2020) .docx
Завдання з фізичної культури (18.05/22.05.2020).docx
Завдання з географії.docx


Дистанційні завдання для учнів ліцею з 25.05/29.05.2020
[attachment=971:Завдання з  фізичної культури 25_05_2020-po-29_05_2020.docx]
Завдання ВН Офісний службовець для учнів період 22.05.2020.doc
Презентація до уроку ВН № 35.pdf
Завдання з технологія приготування їжі з основами товарознавства
Устаткування підприємств харчування.
Організація виробництва та обслуговування.
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Основи галузевої економіки і підприємництва.
Економіка підприємства та основи підприємницької діяльності
.docx




Завдання з технологія приготування їжі з основами товарознавства
Устаткування підприємств харчування.
Організація виробництва та обслуговування.
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Основи галузевої економіки і підприємництва.
Економіка підприємства та основи підприємницької діяльності 
01_06_2020-po-05_06_2020.docx

Завдання з технологія приготування їжі з основами товарознавства
Устаткування підприємств харчування.
Організація виробництва та обслуговування.
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Основи галузевої економіки і підприємництва.
Економіка підприємства та основи підприємницької діяльності
08_06_2020-po-12_06_2020.docx

Завдання з технологія приготування їжі з основами товарознавства
Устаткування підприємств харчування.
Організація виробництва та обслуговування.
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Основи галузевої економіки і підприємництва.
Економіка підприємства та основи підприємницької діяльності
15_06_2020-po-19_06_2020.docx



Завдання з фізичної культури 01_06.docx
Завдання з фізичної культури 08_06.docx
Завдання з фізичної культури 15_19.docx