Науково-практична конференція за темою: «Створення сучасного освітнього простору в ЗП(ПТ)О»

     28.09.2022 на платформі Zoom, відповідно до плану методичної роботи на 2022/2023 навчальний рік, в ЗП(ПТ)О «Богодухівський регіональний центр професійної освіти Харківської області» було проведено науково-практичну конференцію за темою: «Створення сучасного освітнього простору в ЗП(ПТ)О», в рамках якої працювала секція викладачів предметів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання.
    Тематика виступів:
  1.      Реалізація педагогічних умов через впровадження освітніх та виробничих інновацій у закладі професійної (професійно-технічної) освіти (ПИЛИПЕНКО Тетяна Вікторівна, заступник директора з навчально-виробничої роботи).
  2.      Онлайн-сервіси дистанційної взаємодії для організації виробничого навчання у ЗП(ПТ)О (ТРИЗНА Юрій Миколайович, старший майстер).
  3.      Використання новітніх онлайн-інструментів у підготовці кваліфікованих робітників аграрного профілю (ШЕРШЕНЬ Юрій Володимирович, викладач предметів професійно-теоретичної підготовки з професій аграрно-технічного профілю).
  4.      Електронні засоби навчання як дієвий інструментарій при дистанційному навчанні для здобувачів освіти ЗП(ПТ)О (САВЧЕНКО Марія Сергіївна, майстер виробничого навчання).
скачать dle 12.1

Коментарів 0