година національної гідності «Життя – Україні, честь – собі!»

«Горіли і шини, і душі…»
          19 листопада, напередодні Дня Гідності та Свободи, у бібліотеці ЗП(ПТ)О «Богодухівський РЦПО ХО» пройшла година національної гідності «Життя – Україні, честь – собі!».   Здобувачі освіти з почуттям гордості прослухали патріотично-інформаційну бесіду про революційні події та патріотів України, які не пошкодували свого життя заради Свободи. Червоною ниткою бесіди пройшла думка, що збереження людських цінностей та основ демократії є вищою метою для українського народу.
Революція Гідності повернула людям віру у цінності свободи, гідності, та самопожертви, а також кинула виклик диктаторству, подвійним стандартам, корупції.  Вона сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму. Наше суспільство здобуло право на зміни. Україна заплатила високу ціну за свій європейський вибір на Майдані і продовжує платити у війні на Донбасі.
          Учасники  заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв Небесної Сотні.
          Година гідності пройшла на високій патріотичній ноті, в дусі національної ідеї.
 В глибокій скорботі було згадано тих, хто загинув за нашу Україну, хто зараз своїм життям виборює на сході її мир і спокій, всіх героїв, що полягли під час Революції Гідності та російської агресії на Донбасі.
скачать dle 12.1

Коментарів 0